נענע – כוכב השבוע
 הנענע משמשת כצמח תבלין למשקאות חמים וקרים.
 בנוסף הצמח משמש כמרפא חשוב ברפואה העממית ויעילה לריפוי דלקות עיניים חריפות, שיעול חזק, כאבי        בטן, נפיחות גוף, בחילות והקאות, תולעים בבטן, הפגת ריח רע מהפה, כאבי ראש, חולשה ועייפות כרונית.
  טיפ: סובלים מחום גבוה? מזיעים? לפי הרפואה הסינית, הנענע היא צמח מקרר. חלטו 5 עלים במים
 רותחים, צננו ושתו.

   
 לימונענע
 מצרכים:
 - 4 לימונים קלופים (מסירים גם את החלק הלבן).
 - 15 עלי נענע .
 - 5 כפות סוכר מומסות במעט מים חמים.
 - קוביות קרח.
 
 אופן ההכנה:
 מכניסים את כל החומרים בבלנדר (כולל קוביות הקרח) ומערבלים בפולסים קצרים.
 יוצקים לתוך קנקן של ליטר וחצי ומוסיפים מים קרים.


  סלט טאבולה
 מרכיבים:
 - 1 צרור / חבילה פטרוזיליה - קצוצה
 - 1 צרור / חבילה נענע - קצוצה
 - 1 צרור / חבילה זעתר - קצוץ
 - 2 עגבנייה - קצוצות לקוביות
 - 1 כוס בורגול גס, מושרה כחצי שעה במים רותחים
 - 0.25 כוס שמן זית - לפי הטעם
 - מיץ לימון - לפי הטעם
 - מלח לפי הטעם  
 אופן ההכנה:
 לערבב את כל העלים הקצוצים, להוסיף את העגבניות והבורגול המסונן. לתבל בשמן זית, לימון ומלח לטעום  ולתקן          טעמים ורק אז לפזר את הצנוברים ולערבב.
 להגיש את הסלט מיד.
 ניתן להכין מראש את כל העלים ורק לפני ההגשה להוסיף את יתר המרכיבים.

עיצוב אתרים עיצוב אתרים
טבע הבשור משלוח ירקות ופירות אורגניים עד דלת הבית
1-800-25-90-90  organic@teva-habsor.co.il
לייבסיטי - בניית אתרים