למה פלפל אדום?

  • כי יש לו את הכמות הגדולה ביותר של ויטמין C הרבה יותר מפירות הדר,
  • חצי פלפל מספק את צריכת ויטמין C היומית לאדם בוגר!
  • ברפואה הסינית הוא נחשב למזון מחמם ולכן מתאים לימות החורף.
  • בפלפל נוגדי חמצון רבים ואכילתו תורמת למניעת מחלות לב!

 

   מתכון לפלפלים אדומים ממולאים:

   המרכיבים:

  8 פלפלים אדומים בינוניים

  1 בצל

  1 כוס אורז

  3 עגבניות מרוסקות בפומפיה ללא קליפה

  חצי כוס צמחי תבלין אורגניי קצוץ- פטרוזיליה או תבלין אחר

    2 כפות רסק עגבניות

   2-3 כוסות מים

   1 כפית מלח

   1 כפית סוכר

   קצת פפריקה

   חצי לימון סחוט

   חצי כוס שמן זית

       אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים.בשמן זית
  2. מוסיפים את האורז, מערבבים, ולאחר כשלוש דקות מסירים מהאש.
  3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות, המלח, הסוכר, הלימון, צמחי התבלין והפפריקה ומערבבים.
  4. מערבבים את רסק העגבניות, הבצל והאורז.
  5. מסירים את פתח הפלפלים ושומרים את ה"מכסה".
  6. בעזרת כף ממלאים כל פלפל בתערובת לגובה שני שליש מהפלפל.
  7. מניחים את הפלפלים בסיר או במחבת עמוקה, ויוצקים עליהם תערובת הרוטב, כך שהוא מכסה לפחות את רוב הפלפלים.
  8. מבשלים בסיר או במחבת מכוסה במשך שעה.
  9. ניתן להגיש חם או קר

עיצוב אתרים עיצוב אתרים
טבע הבשור משלוח ירקות ופירות אורגניים עד דלת הבית
1-800-25-90-90  organic@teva-habsor.co.il
לייבסיטי - בניית אתרים